lördag 22 december 2012

Sandrabsitens

För alla er som inte orkar vänta, här kommer ett franskt firande av min blogg och awesomeness!

http://www.youtube.com/watch?v=OaF1TrxVStI&feature=youtu.be

Ja, länken är lite svart och mystisk! Men, det är okej. Bara coola människor kan hitta den.

Puss och kram Sandra


fredag 7 december 2012

Överförbar rasism

Lek inte med grannens barn för du får horn i pannan då,
svans, taskigt självförtroende, håriga handflator
Du kan få fyrkantiga ögon och diabetes
lång näsa kort kuk ja till och med aids okej

Passa dig för grannens barn du vet hur deras mamma är
hon ger barnen varje dag mm inte sånt som andra ger
Ingen är väl fördomsfri men jag hör dem gråta hör dem spy
örfil på örfil som stör i stör i vårat lördagsmys

Pappan går på socbidrag och har snart ingen bostad kvar
skulder stora som en fotbollsplan det är ohållbart
räkningarna obetalda mängder utav fogdekrav
det här är mest vad jag tror och jag säger samma sak som min

Mamma sa mamma sa lek aldrig med grannens barn grannens barn
mamma sa alltid alltid samma sak

Lek inte med grannens barn dem bollar med en handgranat
munnen full av amalgam så de får in sitt lands kanal
gillar inte Hanna Fahl, babblar skit i grannkanalen
köper bara dadlar om dem ens har råd att handla mat

Firar bara ramaden, aldrig ätit mamma scans,
smugglas genom panama och tror att dem får stanna kvar
Färgad som en avatar eller typ som Chaka Khan
Ska du leka med blattar så är det genom pansarglas

Lyssna på han Salazar, tror det är nån amerikan
släkten i en karavan från nånstans i Malaga
Alla barnen lika mycket värda utom Alice Bah
Sammandraget skickar vi landsfiskalen till landningsbaner

Mamma sa mamma sa lek aldrig med grannens barn grannens barn
mamma sa alltid alltid samma sak

http://m.youtube.com/watch?v=H6s_lbHpG8I

Puss och kram Sandra



onsdag 5 december 2012

SpontantankarIsnöyran

Jag sitter här, lite insöad och typ ensam. Jag har suttit inne hela dagen, med undantag för en lång och svettig kortpromenad till ICA, och jag får typ panik! Jag ska inte vara med mig själv så länge, för jag uppmuntrar mig själv till alldeles för mycket! Haarwglughaaarwww, hehe..

Jag vill skriva om allt! Om att jag vill tatuera mig. Om att en viss kompis ute på landet borde vara insnöad hemma hos mig med sitt Norrländsktmummel istället för att de ska spela Sims och ha roligt hemma hos henne. Jag vill skriva om att typ Pringles är en GUDS gåva till mänskligheten, och att min hand passar perfekt i förpackningen. Vilket förövrigt är sjukt episkt, eftersom det då känns som att den är designad för mig bara mig!

Jag hatar att skriva på iPads.

Jag lyssnar på skitbra musik nu! Jag ska nog se till att bli en kändis..

I framtiden ska jag åka till Nepal och hjälpa flickor från prostitution! Och bo i en hydda i Etiopien och leka med alla barnen som inte brukar få leka! Och Paris! Ojojoj!

De svär väldigt mycket i den här låten hör jag.. Det är lite obekvämt. Okej, jag erkänner att vissa svärord på speciella stället sitter precis där de ska! Men många är bara överflödiga och säger inget mer än "Jag har ett dåligt ordföråååd!".

Jag saknar ett par i Örebro väldigt mycket!! Ska nog säga det till dem.

Det finns en mycket speciell människa imitt liv som jag visar alldeles för lite till. Jag borde så mycket, men lyckas inte! Kanske ska smsa henne nu.

ÅH, NU SATTE P!NK IGÅNG!! HON ÄR SÅ KAXIG OCH BÄST!!!

Jag vill ut och simma i snön! Och leka med mina mustacher (som jag gör fler gånger än jag vill erkänna...). Har sminket hemma hos mina insöade föräldrar, så kan inte kladda runt i ansiktet.. Eller jo!! Jag har en ögonskugga här! Kanske kan göra nått konstigt med den!

Om vingarna bäääääääääääär!!! GAAAAAAAAAAAH!!!

Seriöst, jag har många vänner. NÅGON borde ta tag i saken att simma hit i snön och avbryta mig! Grejen är att ibland trivs jag lite för bra med mig själv att jag utvecklar mig till en störd och socialt handikappad galning! ... Ska nog simma ut till den där kompisen och Norrländskmummlet imorn.

Åh, djupmusik!!! Njuter!!

Jag ska tatuera mig!! Åh, nej... Jag har redan skrivit om det...

MÅSTE AVSLUTA NU INNAN JAG DÖDAR NÅTT! Eller nej.. Jag menar innan jag gör bort mig. För mycket!





Åh nej.. Jag har blivit en sån som lägger ut kattbilder... MEN DE ÄR JU ASROLIGA!!
Rädda mig...

Puss och kram Sandra

Mänsklighetsfrustration


Är i ett jag-är-så-trött-på-mänskligheten-mode just nu! Jag ska älska alla människor, men vissa gör det svårt! Oj, vad säger jag nu? Jo, men jag ska ta ett exempel!

Facebookdiskussioner.

En person kan lägga upp en åsik, kanske en ganska stark en, och så skapas en diskussion. Just nu pratar jag om folk som lägger ut sin åsikt, och skriver ingående varför han/hon tycker så, och har ett genomtänkt svar. Jag ÄLSKAR sånt, rock on!! Men, då känns det som om vissa får för sig att bara för att den personen har lagt ut en åsikt, så måste ju jag göra nått åt saken! Annars håller jag ju med i den åsikten! Och då är allt tillåtet. Vänner blockas från Facebook, personer blir kränkta och uppenbarligen får man slänga ur sig precis vad man vill!

Det känns som om det finns massa små oskrivna regler här som jag inte förstår mig på! Men lite har jag kommit underfund med om hur det funkar!
1. Om en med invandrarbakgrund står upp för ett öppnare Sverige, då är det okej att vara rasist och på så dryga sätt som möjligt säga åt personen att flytta tillbaka dit de kom ifrån. Och alla muslimer är hemska människor, det vet vi alla och det har vi rätt att säga. (Idioti!)
2. Om en kristen tycker att det är sjukt att visa anden i glaset i julkalandern, som ALLA barn tittar på, och blir bekymrad när man plockar bort allt inom kristen tro i skolorna så får man önska den personen all sorg och motgång i livet. Helst ska man svära lite också, och säga att personen borde linda in sina barn i en madrass förevigt, eller helt enkelt inte skaffa barn alls.
3. De som kämpar för miljön och/eller är vegetarianer får man också hacka på! Helst ska man säga vad man gör för att själv förstöra miljön, eller hur gott grillat kött är på sommaren.
4. Eller, egentligen så får man säga och göra lite hur som helst, bara personen har en annan åsikt än dig själv.

Kärlek.

I cybervärlden får man liksom lite tillåtelse att vara vem man vill, och egentligen är det skrämmande vem många väljer att vara!

Jag blir så trött på dumma (som i korkade) människor ibland! JESUS själv sa en gång om lärljungarna "hur länge ska jag stå ut med er?" Och lite så känner jag också just nu!

Håll isär åsikter och personer! Det kanske inte gör någonting att du har en vän på Facebook som  har starka åsikter som du inte håller med om! Och om du inte har nått vettigare att säga än "Hoppas du aldrig får barn", "Käft, sluta klaga" och "Jag hoppas SD vinner så vi får stopp på allt det här" så säger jag så fint och snällt: har du inget bättre att komma med kanske du ska vara helt tyst. Jag hatar vuxenmobbningen som du skapar!

Förövrigt är alla citat riktiga saker som folk faktiskt har skrivit!

Puss och kram Sandra