tisdag 23 april 2013

Beatbox + Youtube = Sant

Nu tar vi det ett steg längre! Sök på smasmasaker på Youtube, och du kommer stöta på allt från beatbox till humor till dreggel, Hubbabubba, norska och lillebror! Eller?

Ses på youtube ma hooomiees! Bara att klicka här!!

Puss och kram Sandra!

tisdag 16 april 2013

Perfektion Fångad I Ett Videoklipp

Humor är bland det bästa jag vet! Det får folk att må bättre, och man kan t.o.m. få folk att förstå och tycka det är roligt tråkiga politiska åsikter genom humor! Jag älskar hur man kan använda det, och hur det för människor närmare varandra.

Här kommer ett klipp som jag tycker är så fruktansvärt roligt! Jag har tittat på det massor med gånger, och skrattar lika mycket (eller egentligen mer) varje gång!

Njut!

http://youtu.be/CQXg-ng_osM

Puss och kram Sandra

måndag 15 april 2013

Perfektion Fångad I En Röst

Här är en video på en sjukt asgrymt svinduktig tjej! Hon var med i Idol i England, men åkte ut av någon askonstig anledning! Men här är hon, Tori Kelly:

http://youtu.be/iTHO6IX3Tp8

Och skulle det nu vara så att du har bråttom eller nått annat sånt där stressrelaterat så lyssna på perfektionen som uppstår 2:25 in i videon! Arrrmeerggeerd, gåshud!

Puss och kram Sandra

torsdag 11 april 2013

Perfektion Fångad I Vardagen

Idag satt jag och gjorde lite miner samtidigt som jag gled runt på min iPad, och helt plötsligt när mitt ansikte reflekterades i skärmen så såg jag att jag har uppfunnit ännu en min!! Helt sjukt! Det är perfektion i vardagen det!

Kolla in munnen liksom!!

Instagram-bild
Puss och kram Sandra!

onsdag 10 april 2013

Perfektion Fångad På Bild

Nu ska jag börja dela med mig av lite perfektion, för det kryllar av det överallt!
Dagens perfektion är perfektion fångad på bild. Kolla, och njut min vän!


Puss och kram Sandra!

söndag 7 april 2013

Öppenhet

Jag märkte hur många reaktioner jag fick på mitt förra inlägg, hur många känslor och tankar det väckte. Fy vad bra! Vad skönt att fler tänker i de banorna, och vet ni! Det har redan hänt saker i min egen umgängeskrets.

Idag pratade jag lite med min bättre hälft Steffnie. Jag älskar hur hon är den jag kan vara helt öppen med! Vi snackar om precis allt, vi har liksom inga tabu-ämnen och även om vi blir lite röda om kinderna ibland gillar vi att prata om det man vill prata om! Ofta blir det också väldigt casual snack om saker som är jobbigt att prata om i de flesta sammanhang, och jag älskar det!

Den senaste tiden har samtalen handlat mycket om mens, fittproblem, menskopp och allt sånt som hör till det ämnet. Vi har börjat inse hur bra menskoppen är för kroppen, vad vi har haft för problem runt mensen innan och jag berättade för henne hur min kropp bara skriker ut tacksamhet nu när mensen bara får rinna som den vill, och inga bomulstussar suger åt sig allt och skapar problem. Jag mår så bra, hela jag!

En sak som jag också har upptäckt är att killar har sett vad jag har skrivit om menskoppen i mitt förra inlägg. Visst, många rynkar fortfarande på näsan när samtalet kommer upp, och vissa tror fortfarande att de är fyndiga när de klämmer ur sig "En vis man sa en gång: jag litar inte på nått som blöder i en vecka utan att dö". Men, jag har också märkt hur killar springer fram och börjar prata om menskoppen på en gång! Hur intresset liksom har väckts, för "hur funkar det egentligen?". Och, när jag berättar hur allt ser ut, hur det känns, hur det fungerar så kanske killkompisen bredvid skrattar lite och tar ett steg tillbaka, men killen som frågade står kvar och är faktiskt intresserad. Jag älskar den utvecklingen, och det förvånar mig lite hur många killar, och framförallt vilka killar, det är som faktiskt kan prata om sånt öppet nu.

Ansiktet är ett band, en duo med två fantastiska musiker, som gör musik som handlar om sex, ironi och genustänk! GENIALISKT!! De visar hur det faktiskt inte alltid är så att killen är stor och stark, och tjejen liten och svag. De vänder och vrider på alla snedvridna syner, och utmanar - med humor - saker som "är tabu". Och, jag har upptäckt lite samma grej där! När Ansiktet kommer på tal, så rynkar några på näsan och går (nu menar jag killar, för tjejer har oftast en tendens att tycka om Ansiktet väldigt öppet och lätt!), men vissa står kvar, vill prata om det, vill tänka på det och säger "Jag tycker att det är väldigt skönt att Ansiktet finns". Varför, jo för att nu finns det något som säger att könsroller inte är ristat i sten, och det är inte bara tjejer som gillar den idén.

Jag har sett vilken öppenhet de här två sakerna har lett till! Jag vill vara en del av den utvecklingen! Jag är en del av den utvecklingen! Och det gör mig så himla lycklig långt inne i själen!!


Puss och kram Sandra

torsdag 4 april 2013

Menskopp och hat

Menskopp, menskopp, menskopp is da shiieat!!

Har införskaffat, och nu även använt, en menskopp! Så himla bra är det! Inga mer engångsgrejer varje månad! Inget mer slösande! Nu är det en kopp, som istället för att suga åt sig mensen (som tamponger gör) bara samlar upp det som naturligt rinner! Miljö-och kroppsvänligt mensskydd, så himla bra!

Vill du veta mer så kolla in www.menskoppen.se! Verkligen, gör det! Jag uppmuntrar alla tjejer med mens att köra på detta! Det är lite dyrt, själva koppen kostar 299, men eftersom man kan ha den i tio år så är det verkligen värt pengarna. Och har ni några frågor angående menskopp så kan ni alltid fråga mig här i en kommentar, eller på annat sätt skriva till mig! Om ni inte känner för att gå in på deras hemsida.

För ett litet tag sen skrev jag om mitt inköp av menskopp på Facebook. Här kommer statusen, med alla kommentarer:


Jag fattar hela grejen med att man inte vill att folk ska säga för mycket på Facebook, och de som har skrivit på min status är mina vänner och jag vet att de har lite glimten i ögat när de skriver. Lite. Ändå kan jag inte hjälpa att se att det nästan bara är tjejer som har like:at, nästan bara killar som har kommenterat och nästan bara hat från killars sida. Hur kan en menskopp skapa så mycket hat? 

Hela grejen med att det är mens, och mens är tabu, är jättelöjlig tycker jag! Det är samma sak som när vi skulle köpa in grejer till ett event att ge bort, och vi skulle köpa kalsonger men inte trosor - för trosor är för intimt. Vad är det om egentligen?! Varför är trosor och mens så himla tabu, och konstigt? Det är ju så himla fullständigt normalt!! Och varför tycker killar att det är skumt om tjejer inte vill visa sig i underkläder, men kan springa runt i bikini, om de själva säger att "trosor är för intimt"? Jag får mixade signaler hela tiden, och så undrar man varför tjejer är så fokuserade på utseende, och "inte är lika avslappnade som killar". Hur ska man veta vad som är okej, om inget är okej?

Jag skulle vilja att man kunde slänga ut både kalsonger och trosor till en publik, och att det är en kul grej. Jag skulle vilja att mens var helt naturligt, istället för något vidrigt som man ska "hålla käften" om och om man skriver om det så "är gränsen nådd".